Iran v Nigeria (21:00/TV2/ARD)

Mideast Qatar Iran World Cup qualifying Soccer

Irans anfører, Javad Nekounam, har hurtigt formået at skabe respekt om sig på sit hold og skal nu sammen med blandt andre angriberen Reza Ghoochannejhad forsøge at få taget i de stærke nigerianere, der tæller stjerner som Chelsea-spilleren John Obi Mikel og Victor Moses. Nigerias træner, Stephen Keshi, har dog ry for at gøre, som han vil uden omsvøb – inklusiv fravalg af kendte spillere, hvis han synes, det tjener holdet bedst.

En kommentar til “Iran v Nigeria (21:00/TV2/ARD)

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s