USA v Ghana (00:00/TV2/ARD)

hot-female-american-soccer-fans

Med sin tyske ordentlighed har træner Jürgen Klinsmann formået at putte en god gang selvtillid i de amerikanske fodboldspillere. Med angriber Clint Dempsey i front og midtbanespilleren fra Roma Michael Bradley får Ghana noget at holde øje med, men der skal meget til at slå “The Black Stars” ud af kurs, der tæller stjerner som Michael Essien, Sulley Muntari og Kevin-Prince Boateng. Ved sidste VM nåede Ghana til kvartfinalerne, hvor de måtte se sig slået af Uruguay i en dramatisk kamp, så mon ikke “The Black Stars” er sultne efter at nå endnu længere?

VMFODBOLD.DK kommentator: Las Thomsen.

12 kommentarer til “USA v Ghana (00:00/TV2/ARD)

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s