De “billige” landshold udfordrer de dyre drenge til VM

vmpenge1

vmpenge2

Noget af det interessante ved VM – i modsætning til international klubfodbold – er at de “fattige” hold også kan gøre sig gældende. USA har naturligvis ikke et fattigt forbund, men når man kigger på markedsværdierne af spillerne tegner der sig et interessant billede. Mange af de dyre hold er allerede slået ud – og flere er tæt på – mens flere hold i bunden af listen har spillet sig videre til finalerne. Det vil være sjovt hvis hold som Colombia og Costa Rica kan spille sig helt frem til semi-finalerne.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s