Kroatien v Mexico (22:00/Zulu/ARD)

croatia

Knald eller flad-kamp i gruppe A. Hvis Brasilien vinder over Camerouns tamme løver, hvilket er meget sandsynligt, er det her kampen om den andenplads i gruppen, der giver adgang til 1/8-dels finalerne. Mexico har fire point efter en sejr over Cameroun og en uafgjort kamp mod Brasilien, mens Kroatien har tre point efter at have tabt til Brasilien og efter at have vundet 4-0 over Cameroun. Mexico er et hårdtarbejdende og offensivt indstillet hold med en suveræn målmand i Guillermo Ochoa, mens kroaterne med verdensstjerner som Mario Mandzukic og Luca Modric på holdet, er ekstremt giftige på hurtige omstillinger.

21 kommentarer til “Kroatien v Mexico (22:00/Zulu/ARD)

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s