Belgien v Algeriet (18:00/TV2/ZDF)

15-belgium-1-hottest-fans-2014-fifa-world-cup

Mange eksperter regner for Belgien for slutrundens mulige store overraskelse, for selvom Belgien har et ungt hold, og ikke har de store VM-traditioner, har de mange store stjerner fra nogle af Europas allerbedste klubber lige nu, f.eks. Eden Hazard, Romanu Lukaku, Vincent Kompany, Thomas Vermaelen og Marouane Fellaini. Belgien klarede også let deres kvalifikation til VM. Algeriet har måske ikke de store profiler, men de har et godt sammenspillet mandskab, hvoraf mange spiller i de store europæiske ligaer. Især deres offensiv med El Arby Hillel Soudani fra Dinamo Zagreb og Islam Slimani fra Sporting Lissabon kan være giftig. Det vil være en stor fejl at undervurdere dem.

18 kommentarer til “Belgien v Algeriet (18:00/TV2/ZDF)

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s