Det største show på jorden

Af Gianni Infantino

DEN STØRSTE SHOW PÅ JORDEN vil blive arrangeret af 🇨🇦 Canada, 🇲🇽 Mexico og 🇺🇸 USA i 2026 – i Nordamerika. De næste to udgaver af FIFA World Cup skal afholdes i Afrika (🇲🇦 Marokko) og Europa (🇵🇹 Portugal og 🇪🇸 Spanien) – med tre hyldest kampe spillet i Sydamerika (🇦🇷 Argentina, 🇵🇾 Paraguay 🇺🇾 Uruguay) – i 2030 og i Asien (🇸🇦 Saudi-Arabien) i 2034. Tre udgaver, fem kontinenter og ti lande involveret i at arrangere kampe i turneringen – det gør fodbold virkelig globalt!

Udbudsprocessen blev godkendt ved konsensus via FIFA Council – hvor alle seks forbund er repræsenteret – efter konstruktiv dialog og omfattende høring. Tak til alle, der har deltaget i denne positive udveksling.

Fodbold forener verden som ingen anden sport, og FIFA World Cup er det perfekte udstillingsvindue for et budskab om enhed og inklusion, samt giver en vigtig illustration af, hvordan forskellige kulturer kan være sammen og kan lære og bedre forstå hinanden.

Da vi lever i en stadig mere opdelt og aggressiv verden, viser vi endnu en gang, at fodbold, den førende globale sport, forenes som intet andet. Vi har alle brug for disse lejligheder af sammenhold, og de kommende FIFA World Cups giver en unik kraft til det gode i denne henseende. ⚽❤️🌎

Skriv en kommentar