Spanien v Chile (21:00/TV2/ARD)

spain3

Spanien tabte fuldt fortjent 1 – 5 til Holland i første kamp, og spørgsmålet er nu, om de kan rejse sig efter den blamage? Chile vandt deres første kamp 3 -1 over Australien, og kommer med masser af selvtillid. Det sydamerikanske hold er ekstremt offensivt indstillet, og scorede hele 29 mål i VM-kvalifikationskampene, så Spanien bliver sikkert nødt til at score mere end et mål, hvis de skal løbe med sejren. Det lugter derfor af en underholdende kamp med masser af mål – og to hold der gerne vil fremad på banen.

25 kommentarer til “Spanien v Chile (21:00/TV2/ARD)

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s