Argentina v Bosnien (00:00/TV2/ZDF)

argentina

David møder Goliat. Lilleput møder supermagt. Meget kan siges om den første kamp i gruppe F, hvor Bosnien-Hercegovina, som aldrig tidligere har deltaget i VM, møder de rutinerede argentinere, der har en oplagt Lionel Messi i spidsen. Argentina har erfaringen i at deltage i VM og har to gange tidligere vundet trofæet – i 1978 og 1986 – men man må heller ikke undervurdere de talentfulde spillere fra Bosnien- Hercegovina, der i front blandt andet tæller den hurtige Manchester City-spiller Edin Dzeko og Vedad Ibisevic, der til daglig spiller i den tyske bundesliga.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s