Verdens fodboldnationer bør vende FIFA ryggen

Michael Garcia

Hvorfor er sportens verden så korrupt? OL, fodbold, cykling, ja selv cricket skæmmes af skandaler om doping, matchfixing og bestikkelse. De indicier, som avisen Sunday Times på det seneste har fremlagt på omfattende korruption i det internationale fodboldforbund, FIFA, i forbindelse med tildelingen af VM-værtsskabet for 2018 og 2022, er chokerende og overvældende. Alligevel har Michael Garcia, den amerikanske advokat, som FIFA har udpeget til at efterforske lignende anklager, allerede meldt ud, at han vil ignorere dem, hvorved hans undersøgelse får karakter af farce.

Læs hele artiklen i Information her.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s